22 Nisan 2021

JPMorgan'dan ve analistlerden Bitcoin yorumu

JPMorgan'dan ve analistlerden Bitcoin yorumu



bitcoin ayı piyasasına mı girdi ?


Şüphesiz ki kripto para dünyasının bir numaralı kripto parası olan Bitcoin, uzun vadede gelecek vaad etse de kısa zamanlı bir düşüşe geçmiş durumda. Bitcoin kısa zamanda aldığı bazı kazançları şimdiden geri vermeye başladı ve %10'u geçen bir düşüş yaşadı. JPMorgan ve analistlerden gelen yorumlarda da Bitcoin'in kısa süreli düşmeye devam edeceği öngörülüyor. Bitcoin bilindiği üzere 14 Nisan Çarşamba günü tarihi bir zirve yapmış ve 64.829 dolar seviyesini görmüştü.Ancak 18 Nisan Pazar günü sabah saatlerinde satışla karşı karşıya kalan Bitcoin, %10'luk bir gerileme yaşadı ve 55.000 dolar seviyelerine kadar geri çekildi. Salı günü Bespoke Investment Group şirketi tarafından yapılan bir raporda " Bitcoin'in, bu seviyenin üzerinde 193 günlük baskı kaydettikten sonra, 2014'ten bu yana 50 günlük hareketli ortalamanın altına düştüğü, 24 saatlik bir dönemde ilk kez belirlendiğini kaydetti. Piyasa analistleri, hareketli ortalamaları bir varlıktaki yükseliş ve düşüş eğilimlerinin barometrelerini kullanarak hesaplarlar.



Analistler ve şirketler Bitcoin için ne diyor ?



bitcoin grafiği


Delta Exchange CEO'su Pankaj Balani, e-postayla gönderilen yorumlarda, Bitcoin'in son ticarette 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde kalmayı başardığını, ancak kısa vadeli fiyatın sürekli olarak ihlal edilmesinin yaklaşık 40.000 $ 'a düşmesine neden olabileceği konusunda uyardı.
"50 DMA, geçen yılın Ekim ayından bu yana Bitcoin için çok önemli bir destek oldu ve bu rallide her seferinde bu desteği sürdürdü. Ancak bu sefer, Bitcoin'in ivmesinin azaldığını ve BTC'nin bu desteği sürdürmek için mücadele ettiğini görüyoruz ”dedi. The Bespoke researchers, en az 100 gün süren yükseliş eğilimleri yakalandıktan sonra, bitcoin'in bir haftalık, bir aylık, üç aylık dönemlerde düşüşler görme eğiliminde olduğunu belirtti.

JPMorgan'ın Bitcoin için düşüncesi nedir ?



bitcoin grafiği


JPMorgan stratesjisti Nikolaos Panigirtzoglou, Bitcoin'in 60.000$ seviyesinin artık bir eşik olduğunu ifade ediyor ve artk yatırımcılar bu seviyeye odaklanıyor.Bitcoin'in sert düşüşünün ardından da 10 milyar dolarlık bir çıkışın olduğu da belirtiliyor. "Önceki üç bölüme benzer şekilde, [emtia ticaret danışmanları] ve kripto fonları gibi momentum tüccarlarının en azından kısmen son haftalarda uzun Bitcoin vadeli işlemlerinin artmasının ve dolayısıyla da geçmişte çözülmenin arkasında olması muhtemeldir diye bitirdi " JPMorgan.Analistler, "Bitcoin fiyatı yakında 60.000 $ 'ın üzerine çıkmazsa,hala yüksek seviyelerine bakıldığında, doğal olarak buradan birkaç ay boyunca azalacak" diye yazdı.JPMorgan araştırmacıları, bu sefer Bitcoin'in Kasım ayında ve Şubat ortasında görüldüğü gibi güçlü bir geri dönüşle düşüş izleyeceğinden% 100 emin değil. Özellikle analistler, Bitcoin'e akışların ılık olduğunu ve düşüşün hız kazandığını söylüyor.



Sizlerin de değerli düşüncelerini merak ediyoruz.Ne düşündüğünüzü bizlere yorum olarak belirtmeyi unutmayın.

Not : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır.Lütfen al-sat kararlarınızı sadece buradaki habere dayanarak yapmayınız!Yaptığınız veya yapacak olduğunuz kar veya zarardan teknolojihabercim.com sorumlu değildir!


EmoticonEmoticon