24 Nisan 2021

Yeni altcoin dönemi mi başlıyor ? Dogecoin likidasyonları kısa süreliğine Bitcoin'i geçti

Yeni altcoin dönemi mi başlıyor ? Dogecoin likidasyonları kısa süreliğine Bitcoin'i geçti



dogecoin bitcoinin düşmesine rağmen yükselişin sürdürüyor


Dogecoin likidasyonları, DOGE ve altcoin piyasası için yüksek talep olduğunu gösteren Bitcoin'i kısa bir süre geride bıraktı. Dogecoin ( DOGE ), 24 Nisan'da bir noktada Bitcoin'den ( BTC ) daha fazla likidasyon gördü. Bu, Bitcoin ve Ethereum ( ETH ) toparlanma mücadelesi verirken bile kripto para birimi ticareti için önemli ölçüde yüksek talep olduğunu gösteriyor . Vadeli işlem piyasasındaki sosyal hacim, işlem hacmi ve likidasyonlar gibi çeşitli eğilimler ve ölçümler, DOGE'nin küresel pazarda en sık işlem gören kripto para birimlerinden biri olmaya devam ettiğini göstermektedir .



Dogecoin kripto para borsasında yüksek talep görmeye başladı


dogecoin 24 Mart - 24 Nisan grafiği


Küçük borsalardaki günlük hacim gibi bazı ölçümler genellikle abartılı olsa da, vadeli işlemler piyasası açık faizi ve likidasyon verilerinin şişirilmesi çok daha zordur. Bybt.com verilerine göre, son 12 saatte 44 milyon doların üzerinde Dogecoin pozisyonu tasfiye edildi. Buna karşılık, Bitcoin 117,4 dolar değerinde likidasyon gördü ve DOGE etrafındaki alım satım ilgisinin nispeten yüksek kaldığını gösteriyor. CoinMarketCap verilerine göre ayrıca DOGE'nin tüm borsalardaki günlük işlem hacminin en iyi kripto para birimlerinden daha yüksek olduğunu gösteriyor. Son 24 saatte DOGE, günlük işlem hacminde 11,5 milyar dolar kaydetti. Aynı dönemde, Cardano ( ADA ), Binance kritp parası ( BNB ) ve XRP gibi büyük pazar kapitalizasyonları olmasına rağmen Dogecoin daha yüksek işlem hacmi gördü. DOGE'ye olan talebin büyük bir kısmı, boğa piyasasının ardından kripto para piyasasına yeni girenlerin akışından geliyor olabilir. Kripto para borsasına yeni giren çoğu kişinin de son zamanlarda tercihi de Dogecoin almaktan yana olduğu biliniyor.



Dogecoin, devam eden bir yükseliş eğilimi gösterecek mi?


Analistler olası yeni bir yükselmeden önce, konsolide olan kripto para piyasasının sağlıklı olduğunu düşünüyorlar. "Bitcoin ve Ethereum sırasıyla 50.000 $ ve 2.200 $ 'ın üzerinde rahat bir şekilde konsolide etmeye devam ederse, Dogecoin gibi daha küçük altcoinlerin toparlanması için daha uygun bir ortam yaratabilir" ifadelerini kullandılar.

Sizlerin de değerli düşüncelerini merak ediyoruz.Ne düşündüğünüzü bizlere aşağıda yorum olarak belirtmeyi unutmayın.

Not : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır.


EmoticonEmoticon