25 Nisan 2021

Kripto para piyasası 80 milyar dolar daha kaybetti

Kripto para piyasası 80 milyar dolar daha kaybetti


bitcoin grafik


Kripto para piyasasındaki sıkıntı bugün de devam ediyor ve çoğu alternatif kripto para değer kaybetmiş durumda. Bunun nedeni ise basit Bitcoin. 50.000$ seviyelerinin üzerinde bir türlü tutunamayan Bitcoin, altcoinleri de derinlere sürüklemeye ve değer kaybetmelerine neden oluyor. Bundan dolayı şu soru akıllara geliyor.Şu anda kripto para piyasasını ayılar mı yönetiyor ? Çoğu alternatif kripto para, son 24 saat içinde önemli miktarda değer kaybetti, ETH 2.200 doların altında ve BNB 500 doların altında. Bitcoin'in 50.000 $ 'ın üzerindeki kısa yükselişi de başarısız oldu ve bu da istenilen seviyenin üzerinde kalmadığını bizlere gösteriyor.




Altcoinler, Bitcoin'in düşüşü ile kırmızıya bürünmüş durumda


kripto para piyasası çöküşte

Birkaç kısa deneme girişiminin yanı sıra, altcoin piyasası son birkaç gün içinde çok değer kaybetti. Ethereum, Perşembe günü 2,650 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü, ancak o zamandan beri yaklaşık 500 dolar kaybetti. Sonuç olarak, ikinci en büyük kripto para olan Ethereum şu anda 2.200 doların altında mücadele ediyor. Altcoinlerin geri kalanında da durumun çok farklı olduğunu söylemek zor. Binance Coin (BNB), 500 $ 'ın üzerinde kalmayı başaramadı ve %6,5'lik bir düşüş BNB'yi 490$ düşürdü. Ripple (-8.5%), Cardano (-5.5%), Polkadot (-8.5%), Uniswap (-7%), Litecoin (-4.5%) ve Bitcoin Cash (-5.5%)'lik düşüşle son 24 saatte değer kayıplarına uğradılar. Ancak aralarında bir istisna olan Dogecoin bu düşüşe ayak uydurmadı ve Dogecoin sert bir yukarı hareketle 0,27$ ile yaklaşık 30%'luk sert bir yükselişle ayakta kalmayı sürdürdü.



Beklendiği üzere, daha düşük ve orta seviye altcoinlerde daha da fazla kayıp yaşanıyor. THORChain, dünden bu yana% 17'lik bir düşüşle 11 doların altına düşerek düşüşe öncülük ediyor.Dent (-% 16), Holo (-% 13), BitTorrent (-% 13), WazirX (-% 12), VeChain (-% 12), ICON (-% 11), IOTA (-% 11), Santigrat (-% 11), UMA (-% 11) ve Decentraland (-% 10) düşüşe öncülük eden coinler arasında yer alıyor.

Sonuç olara, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri, 80 milyar dolarlık başka bir önemli parçayı kaybetti ve 1.8 trilyon dolara düştü. Sizlerin de değerli düşüncelerini merak ediyoruz.Ne düşündüğünüzü bizlere aşağıda yorum olarak belirtmeyi unutmayın.

Not : Burada yazılan makale sadece haber yazısı anlamı taşımaktadır.Kesinlikle al-sat tavsiyesi taşımamaktadır.


EmoticonEmoticon